PERSONAL GEOGRAPHIC


21 thoughts on “PERSONAL GEOGRAPHIC

  1. Apa, lemn, pamant, …
    Suflet de foc calator
    Povara-ti e-a mea

  2. esti cam prea categoric 🙂 in orice caz, nu cred ca ne referim la aceleasi lucruri. daca e sa ne oprim la suprafata (saracie, bogatie, educatie, ignoranta, etc.) da, dreptatea e de partea ta; altfel, la nivele mai profunde, oamenii sunt oameni si toti, fara exceptie, fiinte incredibile, capabile de acelasi rau si de acelasi bine.

  3. nu eu sunt categoric, tu ai fost in the first place 🙂 daca ne gandim la IQ, frumusete, si-asa mai departe, nu sunt egali. nemaivorbind de ce spuneau ai mai batrani de ursitoare.. chipurile destinul nostru ar fi trasat din nastere, asa ca.. destine diferite, oameni diferiti.
    Insa, da, cel putin intru rau suntem de cele mai multe ori egali:)

  4. nu putem fi egali la rau si mai putin egali la bine:) vorbesc doar de capacitatea de a le produce. cu vointa… eh, e cu totul altceva, abia asta ne diferentiaza si pune semne de inegalitate intre noi. si asta nu mai tine de educatie, frumusete, avere, tine doar de om si de alegerile sale.

  5. egalitate: judecand dupa unul, doua sau mai multe criterii vom putea intotdeauna sa facem diferente intre oameni. insa, intrucat o fiinta umana este definita dupa un numar practic nelimitat de criterii si nu putem spune care din ele e mai important va trebui sa ramanem la ideea ca toti oamenii sunt egali, diferiti si unici in felul lor.

  6. superbe imagini – pe mine intotdeauna m-au fascinat tinuturile exotice. dar dincolo de acest lucru am descoperit imagistica la nivel artistic al unui foarte bun “observator” al detaliilor. felicitari !

  7. Alina! Esti/erai in India? Si pe malul raului meu? Da, raul Ganga e raul meu 😀 Poze frumoase la pagina asta. Voi citi mai multa, dar felicitari si multumesc!

    P.S. – Devanagri nu e inseamna pugia/ ofranda. E scriptu in care Sanscrit si Hindi sunt scis (English in Roman, Russian in Cyrillic).

  8. Hei, maVerik, ce onoare! 🙂 Da, eram in India.
    Despre Devanagri… hm, ma voi mai interesa; se pare ca am inteles gresit 🙂
    Multumesc.

Leave a comment