PHOTOGRAPHY


Fotografiile de pe acest blog– bune si rele, dar mai ales cele bune- imi apartin in totalitate. Le ofer pe site pentru vizionare ca invitatie la dialog, meditatie, critica, cearta si orice altceva va face placere. In schimb vreau sa mi se ceara acordul inainte de a fi postate in alta parte.

Cu sau fara buna intentie, copierea unei imagini de pe acest site fara acceptul meu este considerata furt.

Nu este vorba doar despre timpul, energiile si banii investiti pentru creerea acestor imagini, ci si despre faptul ca majoritatea persoanelor a caror chip este usor de recunoscut in poze au consimtit ca acestea sa apara AICI si nu in alta parte. Va multumesc anticipat si va mai astept pe-aici.

E cald si bine.

17 thoughts on “PHOTOGRAPHY

 1. Fotografiile tale mi-au mers la inima. Ma bucur ca am putut sa mai vad si ceva deosebit si care emana multa sensibilitate, intr-o lume a fotografiei plina…de poze.

 2. fotografiile tale au mood! o atmosfera deosebita si parca aud vantul calatorind langa tine pe cararile din wudang! minunat!

 3. Poza 211 cea cu frunzele verzi si lumina soarelui in spate e wow !!!

 4. Alina, m-ai lasat fara cuvinte…e superb ca ai reusit sa surprinzi spiritul unei intregi lumi pe care tanjesc sa o cunosc. mi-ai adus linistea azi cu aceste imagini. multumesc…

 5. Revin mereu cu placere sa vad ce mai e nou aici! In rest, ne vedem pe DBG, ma bucur ca ai revenit printre noi, “aceia”!
  Salutari, cu drag, goatie

 6. Buna Alina,
  Am cunoscut-o destul de bine pe “doamna”…- doamna Zuzuca, cum ii spuneau cei dragi…. sper sa ai mai multe poze cu dansa… sa ai inca inregistrari… as vrea sa le bucur pe toate bunele ei prietene.. le cunosc//// imi sunt aproape… cum facem sa luam legatura…??? te rog/…
  Nela Miru (0744842173)

 7. Buna Nela,
  Din pacate alte imagini cu Doamna Trancu nu am- decat dubluri si unele nereusite- dar imediat ce ajung in tara ma voi mai uita o data prin cd-uri sa vad ce mai gasesc. Eu n-am apucat s-o vizitez decat o singura data si nu am inregistrari, decat ce-am putut tine eu minte. Salutari prietenelor doamnei si promit ca voi lua legatura cu tine cand ma intorc in tara- peste cateva luni.
  Numai bine!

 8. Cand cineva sa pricepe sa faca asemenea poze trebuie apreciat! Deci… SUNT FOARTE FRUMOASE! Tine-te ca e chiar arta in ceea ce faci!

 9. Produse Bio, Anticelulitice… ma bucur ca va faceti reclama- apreciez inventivitatea- dar mai ales ca va plac pozele. Mai poftim, data viitoare cu un nume de om daca se poate 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: