BOBOCII ISTETI de pretutindeni


Alina, prima zi de scoala, in clasa 1. Eram o aratare slabanoaga, cu un ghiozdan cat o jumatate de Dacie, cu un buchet de flori cam de aceleasi dimensiuni si cu o privire speriata/ curioasa. Exista o fotografie care sa ateste acest lucru, dar e ascunsa undeva, in arhiva parintilor 🙂

Avand 6 ani si 3 luni, am fost cel mai mic copil din clasa- langa timiditatea bolnavicioasa s-a adaugat si statura mea deloc impozanta, iar singura mea sansa a fost sa invat cat de bine s-a putut.  Si s-a putut- zic eu (imi vine sa ma pup pe frunte, dar ma abtin). Iar daca intre oamenii maturi o diferenta de varsta de cativa ani tinde sa nu mai aiba mare importanta, cand esti copil conteaza fiecare luna/saptamana/zi/ora pe care le ai in minus fata de colegii de scoala/joaca.

Ca mine sunt multi alti copii care au ajuns cumva in situatii care pareau sa-i depaseasca, iar noul serial de la Disney, Bobocii Isteti (en: ANT Farm) ii pune pe acestia in prim plan: cei mai mici eroi mari.

In imaginatia mea, personajul meu este Chyna Anne McClain, o fetita de 11 ani extrem de talentata la muzica, cantand dumnezeeste la extrem de multe instrumente (si are si o voce de aur; fix ca mine! 🙂 ) care, impreuna cu colegii ei supradotati din grupul Bobocilor Isteti-  isi incepe viata de licean cu trei ani mai devreme decat in mod normal.

Dar sa lasam imaginatia mea:  serialul exista, este extrem de interesant si va avea premiera pe 10 decembrie la Disney Channel.

Va doresc o vizionare cel putin de placuta precum a fost toata copilaria mea 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: