Mai Zen, foarte Zen


Sunt foarte aproape de absolut, nici nu va imaginati cat de aproape. Pentru ca de azi sunt un om cu muuult mai calm, cu mai putini nervi decat oricand! Mai exact: cu doi.

Atat mi-a scos doamna stomatolog, dupa lupte care pentru mine au fost seculare desi au durat doar 30 de minute. De fapt nici macar n-am fost combatant, mai degraba camp de batalie dintre doctor si nervii mei.

Tin sa multumesc pe aceasta cale celui care a inventat anestezicul si sa-i fac o sugestie: puneti va rog si ceva arome de capsuni/ ylang ylang sau frunctul pasiunii sau orice altceva preferati, ca amar mai e acum. La fel si cu solutia care se pune dupa indepartarea nervilor. De asemenea multumiri celui care a inventat sistemul de aspirare a salivei; n-am crezut ca pot produce atata, parca-s o fantana arteziana. Cei care faceti toate instrumentele alea… super treaba dar de ce asa sobre? Poate un cleste cu capete de plastic roz, pensetele sa fie inflorate, compresele ar arata bine cu imprimeuri leopard, chestii din astea astfel incat sa nu mai avem impresia ca intram intr-o sala de tortura.

Si domnii/doamnele doctor ar fi bine sa-si aleaga asistente niste fiinte mai blajine; asistenta de azi avea o figura asa de scarbita/ingrozita cand se uita la mine incat de fiecare data cand o observam ma uitam speriata la doctorita : “e E? pobebe? ”  (in traducere: ce e? probleme?- tineti cont ca eram anesteziata, cu gura plina de comprese si tuburi si seringi si degete de medic)

Nu-mi mai simt limba si juma’ de falca, in rest sunt bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: