MY LITTLE DAISY


Pentru ca intr-un fel sau altul mereu am lucrat cu copiii sau in preajma lor, pentru ca vreau sa nasc minim 10-15 prichindei, pentru ca imi face placere sa stau cu ei, sa-i ascult, sa le vorbesc si mai ales sa-i fotografiez, pentru ca mi s-a tot spus ca poate ar fi bine sa… ok, am dat drumul unui nou blogulet, cu si despre copii, fotografii, flori, baloane de sapun, nori in forma de iepurasi si iepurasi cu forma de nori:

clic pe imagine pentru a intra pe blog

MY LITTLE DAISY- blog

Alina Prodanescu photography- suna asa de pompos si de complicat, dar cumva cumva trebuie sa-mi alatur numele de pozele pe care le fac. Asa ca nu incepeti sa ma luati peste picior, nu ma dau fotografa, nici mare nici mica, sunt un amarat de amator care se zbate (asta insemnand ca ma simt cel mai bine cu aparatul de gat, compunand in minte imagini, incercand sa le gasesc cu aparatul in jurul meu).

Trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori eu am cerut sa fac poze cu copiii, tocmindu-ma prieteneste cu parintii, dar dupa ce au vazut pozele au inceput sa ma intrebe de tarife. Asa ca momentan se lucreaza si la site care va fi gata… cand va fi gata.

Sper ca va plac si voua margaretele 🙂

5 thoughts on “MY LITTLE DAISY

  1. vezi că pot fi nişte redutabili escroci sentimentali..
    ai grijă ce le promiţi monştrilor ăştia comici ca să stea la pozat!

  2. Nu le promit nimic; le spun doar sa zica tare SPAGHETIII!! In primul rand se opresc din joaca sa vada ce vrea aratarea din fata lor, pe unii ii pufneste rasul (ceea ce e minunat), altii chiar spun SPAGHETI si hohotele se multiplica iar altii raman uimiti si uite-asa am tot felul de moace nauce prin poze 🙂 Ceea ce e minunat.

    Gratie accentului frantzuzo-ruso-spanish si al aspectului meu vag asiatic si cert cubanez, un copil m-a intrebat cu candoare: are you an alien?
    Oh, da! Si in cate feluri! 🙂

  3. Bafta la facut copii (ai grija si cu cine) “Ochi” pentru foto ai din plin din ce am vazut si apoi nu trebuie sa fii mare ca sa faci lucruri mari. Succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: