BUY ME WITH A COFFEE…


URMA- cea mai romaneasca formatie occidentala. Sau vice-versa. Si vice-versa.

5 thoughts on “BUY ME WITH A COFFEE…

 1. i-ai aratat strainilor? cei carora le-am pus eu s-asculte n-au zis decat “vorbesc engleza cu accent”, altfel n-au fost impresionati. si am stat sa ma gandesc – intr-adevar snt foarte putine formatii cu succes international care canta in engleza cu accent. solutia? romaneste sau… lectii de dictie :), ca talent au.

 2. ntz…cate mofturi! 🙂 nu m-ai auzit pe mine vorbind englezeste! cel putin acum am multumirea ca am evoluat de la “are you from Rusia?” la “are you French?” 🙂 dar voi trimite mesajul mai departe.

 3. french? te-ai scos, french girls are hot. ma rog, nici cu russian nu mi-e rusine.(daca la fete poti s-o iei ca pe un compliment, nu la fel sta treaba la baeti)

  cat despre urme de mofturi, instinctiv am vrut sa fiu defensive la comentariul tau si sa zic ca e reactia lor, a strainilor, dar, de fapt, daca stau sa ma gandesc, e si parerea mea :).

  constructiv vorbind, depinde de ce vor ei. daca vor sa para o formatie “native speaker” pe englezeste, tre’ sa lucreze la pronuntie. daca considera ca accentul lor face parte din identitate, sa testeze un pic piata sa vada daca oamenii inteleg ce zic. (din reactiile amintite anterior, nu i-au prea inteles, si asta i-a “turned off”. am observat de altfel ca native speakerii au destul de mari dificultati in a intelege alte accente si in vorbirea normala, d-apai in cantece).

  daca insa vor doar se distreze fara alte ambitii, in tara lui merge si-asa, merge si-asa.

 4. oamenii astia sunt perfectionisti, sunt sigura ca vor face tot ce pot sa-si imbunatateasca engleza.
  recunosc ca eu nu sesizez nici un accent ciudat, dar e drept ca tocmai eu n-ar trebui sa-mi dau cu parerea 🙂

 5. si mie mi s-a parut initial ca pronunta bine, ca de-aia i-am dat la ascultat printre straini, si a fost inca o dovada ca una e sa inveti o limba straina de la vorbitori de limba materna si alta de la profesori de limbi straine. eu de exemplu aveam parerea despre mine ca vorbesc bine spre foarte bine, ca pronunt fix ca profesorii de la care am invatat. fara sa-mi dau seama ca si ei vorbeau cu accent :). am fost surprins sa constat ca ma fac greoi inteles de catre straini si socat sa aflu ca am accent puternic. eram ca pestele care nu e constient de apa. a fost un dus rece si un exercitiu de umilinta.

  prietenilor tai succes, rabdare si nervi de otel la lectiile de dictie :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: