LOGICA vs INIMAGINABIL


Cred ca logica va fi mereu cu un pas in urma inimaginabilului. Va fi mereu favorita la casele de pariuri, de multe ori prima, dar va castiga numai pe portiuni scurte; la prima cotitura va ramane iar in urma, cu toate precautiile, strategiile, planurile, schemele tehnice si judecatile destepte pe care le va emite in avans.

Inimaginabilul- copil orfan, nerecunoscut nici de mama “imaginatie”, acceptat cu greu, tarziu, cu ciuda si fara convingere de tatal realist, supravietuieste hulit de cele mai multe ori, lasand in urma scrasnete, dar uneori si cate un oftat de multumire “ce bine ca s-a intamplat asa”

Logic ar fi sa mizam pe inimaginabil.

Am un amic care asculta in masina rock salbatic, cu grohaituri, urlete si scartaituri… o dementa totala, un iad ambulant pe sosea. Am promis ca nu mai calatoresc cu el nicaieri, nici macar pe distante scurte.

Numai ca odata l-a sunat maica-sa. Da repede sonorul pe MUTE, “alo maaami” – nu reproduc dialogul aici, spun doar ca a fost intesat de “mami, mamica, pupic, mi-e dor de tine”.N-am apucat sa raman uimita de metamorfozarea asta, eram prea ingrozita de gandul ca va dezlantui iar dracii din tranzistor.

Daaaaar… dar! Inimaginabilul s-a produs cu viteza unei erori… a deschis radioul, cautand nu se stie ce… “niciodata nu pot asculta rock imediat dupa ce vorbesc cu mama.”

8 thoughts on “LOGICA vs INIMAGINABIL

  1. he he, s-a intors bunica, pazea!
    si eu te iubesc! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: