Shai lhao shi- Shi lhi!


Orice calatorie te schimba, oricat de inchistat ai fi, oricat de putin departata ar fi destinatia.
Mi s-a spus la intoarcere ca drumul abia incepe si acum inteleg ca asa este; ideea e sa nu despachetezi niciodata cu adevarat, sa fii mereu pregatit pentru o noua iesire din lumea proprie.Nepal, Tibet, China, India… nu sunt tari usor de vizitat, nu sunt tari pe care sa le vezi din masina, trebuie sa stai acolo, sa le respiri aerul, sa vorbesti cu oamenii, sa-i asculti mai ales cand tac… vei afla despre sine mai mult decat ti-ai dori.Nici nu e nevoie sa pleci pregatit pentru asta, tarile astea stiu sa-ti atinga inima fara sa faci ceva anume, cu diferenta ca in timp prezenta lor va fi din ce in ce mai pregnanta in mintea, sufletul si toata fiinta ta.

Shai lhao shi- Shi lhi!

Iata jurnalul de calatorie care s-a lasat asteptat un pic mai mult decat ar fi trebuit, dar sper ca a meritat:)

3 thoughts on “Shai lhao shi- Shi lhi!

  1. hehe, a intrat virusul… da, greu de vizitat, si da, trebuie sa stai acolo, si cel mai tare e daca poti sa petreci niste timp SINGUR in tarile respective. merita, si, cu putin noroc, nu e deloc asa periculos cum pare la televizor (nimic nu e cum pare la televizor).
    acum parca nici nu mai e asa greu de ajuns – cat zboara aeroflotul…
    pana una alta, ii dau un print la jurnal, pentru mai tarziu :). multumim pentru timpul acordat impartasirii experientei.

  2. 🙂 “greu de vizitat” nu neaparat ca dificultate de deplasare sau de comunicare cu cei de acolo (desi apar si astfel de bariere), ci ca putere personala de asimilare a tuturor informatiilor noi… eu am avut problema asta, recunosc.

  3. pai nici nu-i de mirare daca le-ai combinat pe toate intr-o singura calatorie! oricare dintre astea solicita procesorul la maxim, darmite toate in succesiune! ia creierul foc…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: